Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tofu-wok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Litet hopkok därhemma, som blev väldigt gott. Är aldrig exakt i mina mått. Smakar av och korrigerar därefter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i stavar, blomkålen i små buketter. Fräs tofun i olja, tills den tar färg. Lägg i grönsakerna, och fräs ett par min. Häll sedan i ostronsås och vatten. Koka ihop någon min, och red med lite majsenamjöl utrört med vatten. Obs! Grönsakerna ska vara al dente.
  2. Serveras med nudlar eller ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.