Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskbaguetter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt fixat till lunch eller som ett stadigt mellanmål eller som kvällsmacka...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela 4 baguetter och lägg isbergssallad och tomatskivor på underdelen.
  2. Blanda samman tonfisk, vitlök, kesella, purjolök, dill, svartpeppar, salt och rörsocker till fyllningen.
  3. Fördela fyllningen på underdelarna.
  4. Lägg på ovandelarna.
  5. Servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.