Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillakycklingröra

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Blandade ihop lite rester ifrån påskbuffén för att ha på baguetter. Resultatet blev häpnadsväckande bra. Nästa gång kommer jag åtminstone att göra dubbel sats. Fungerar även bra som fyllning i smörgåstårta. Lagd på en småvarm baguette blev den lyxvickning.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda gräddfil, örtsalt, vitlökspulver, paprikapulver, dill och tomatpuré. Rensa kycklingen och skär kött och skinn i småbitar. Skär hamburgerköttet i småbitar och finhacka äggen. Blanda ner kyckling, ägg och hamburgerkött i röran. Tillsätt 2-3 msk majonnäs så ni får önskad krämighet. Smaka av med svartpeppar. Låt gärna vila i kyl ett tag för smakmognad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.