Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscanagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god pastagratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala skiva och fräs löken långsamt,ca 30 minuter. Salt och svartpeppar efter smak. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
  2. Slå av vattnet från pastan och blanda lätt med löken. Vispa mjöl och hälften av mjölken till en slät sås,slå i resten av mjölken och koka upp under vispning.
  3. Rör ner osten att smälta,salt och cayennepeppar efter smak. Lägg pastan i smord ugnssäker form,slå över såsen och gratinera 20-25 minuter i 225 grader. Servera med en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.