Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trädgårdstoppar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En klassisk kokostopp doppad i vit choklad och med smak av lime. Med lite färg på glasyren blir topparna extra fina!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser. Rör ihop till en smet och låt den vila i rumstemperatur i ca 20 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Forma smeten till små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda topparna mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt dem svalna på ett galler.
  4. Smält den vita chokladen över ett vattenbad eller i mikro. När chokladen är smält, tillsätt hushållsfärg (kan uteslutas).
  5. Doppa topparna i chokladen och garnera med hackade pumpakärnor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.