Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbergskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel men ack så god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatis och morötter i bitar, häll över olja. Ugnsstek i 225 grader i ca 25 minuter. Krydda.
  2. Dela filéerna på längden. Stek i smör. Krydda. Tillsätt lite vatten och koka klart.
  3. Tranbärssås: Koka upp såsingredienserna under omrörning. Sjud 5 minuter. Lägg i kycklingen, värm upp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.