Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ts`ao-mi-fan

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god kinesisk risrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Skär skinkan, kasslern eller baconet i små strimlor och den tunna purjolöken i tunna skivor. Lägg margarinet i en stekpanna och låt det bli ljusbrunt.
  3. Lägg i köttstrimlorna, purjolöken och den skivade svampen. Rör om och tillsätt sedan soyan och riset. Smaka av med fisksås eller sukiyakisås. Stek i fem minuter.
  4. Vispa upp ägget och rör ned i pannan och blanda med riset. Servera sedan med gurkskivor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.