Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödschips

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superenkelt tillbehör till buffé. Tunnbrödschipsen är väldigt goda att dippa i sweatchilisås. Dippen gör man enkelt genom att blanda crème fraiche med sweetchilisås, pressad vitlök och flingsalt. Använd valfria kryddor efter smak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Pensla tunnbröden med olivolja och krydda med flingsalt och valfria kryddor. Skär i remsor och sätt in ugnen tills de har fått fin färg, grädda ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vintra 3 oktober 2015

    Gjorde detta idag. Jättelätt. Jättegott! Använde italiensksalladskrydda. Kommer göra massor av gånger. Haha.

  • Kikki-Dina 4 oktober 2015

    Vad roligt att du gillade receptet, perfekt tillbehör vid mingel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.