Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenröra

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det är gott med västerbottenröra både till det kryddade brödet, julskinkan och även till det småvarma på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stick med en gaffel i lökarna. Lägg dem på grovt salt i en eldfast form och stek dem mjuka mitt i ugnen ca 40 min.
  2. Kläm ut lökarna från skalen och lägg i en matberedare. Låt sedan löken svalna innan den mixas med crème fraiche.
  3. Tärna de avrunna tomaterna. Hacka kaprisen lätt. Rör ner ost, tomater och kapris i lökröran. Smaka av med salt och peppar.

Kommentarer (1)

  • Prima 30 oktober 2008

    Låter ljuvligt. Skulle jag mkt väl kunna tänka mej som drinktilltugg på min kommande fest... :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.