Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västkustwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, billigt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en wok eller annan stor panna. Mjukfräs purjon och blanda sedan i övriga ingredienser efter hand.
  2. Skär fiskbullar och krabbmixpinnar i bitar och pressa i vitlöken. Späd med buljong och krydda med citronpeppar och dill.
  3. Lägg upp västkustwoken på en bädd av kokt ris. Krön med en klick vitlöksmajonnäs per portion.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.