Ett stort hjärta till.............!
Instruktioner
- Smält smöret. Tillsätt mjölken. Häll det hela fingervarmt i bakbunken. Vispa ner jästen. Arbeta in övriga ingredienser. Håll degen så lös som möjligt. Låt jäsa cirka 30 minuter eller till dubbel storlek.
- Klä formen med bakplåtspapper. Fördela degen. Låt jäsa 30 minuter till.
Grädda brödet i 200 graders ugnsvärme cirka 25 minuter. Låt kallna under bakduk.
- Dela kakan längs med och fördela krämen. Pensla hela brödet med smör och snöa över alltsammans med kokosflingor.
- Vaniljkräm:
Sjud mjölk, potatismjöl, socker och äggula till en tjock kräm. Ställ att kallna. Rör smör och sockersorter luftigt. Tillsätt av krämen lite i taget och rör energiskt.
Publicerat den
19 juli 2008
Skriv kommentar