Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannkaksrullar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Som är fyllda med frukt-och nötblandning. Perfekt att ta med som mellanmål när en utflykt står på schemat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa mjölet med hälften av mjölken till en klumpfri smet. Tillsätt resterande ingredienser och låt smeten stå och svälla en stund. Smält lite smör i en pannkakslagg eller stekpanna och grädda pannkakorna gyllene på båda sidor.
  2. Rosta solros- och pumpafrön i en torr stekpanna. Blanda yoghurten med vaniljsockret. Skär äpplena i små tärningar.
  3. Lägg en klick yoghurt på varje pannkaka. Toppa med strössel av bär, äppeltärningar, rostade frön och russin. Rulla ihop till rullar och vira in i smörpapper.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.