Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varjedagsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen, lägg över den i en gryta. Strimla vitkålen. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs vitkålen och paprikan och lägg sedan över dem i grytan. Tillsätt paprikapulver, salt, soja och buljong. Låt detta stå och små koka ca 10-15 min. Blanda ner crème fraiche och smaka av. Servera med ris och sallad.

Kommentarer (1)

  • rambor 8 november 2008

    Tack för den goda varjedagsgrytan, enkelt o snabbt. Jag tog en röd paprika istället och lade i lite Santa Maria Sweet Chili sause. Den lagar jag garanterat flere gånger. Rambor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.