Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veganlasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik lasagne som är enkel att göra och är helt vegansk. Det går bra att byta ut veganprodukterna mot vanlig crème fraiche och riven ost för den som vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tärna alla grönsaker fint och stek med chili och vitlök i olivolja tills de är något mjuka. Tillsätt tomatpurén och stek 2 minuter under omrörning. Häll i tomatkross och lägg i buljongtärning och oregano. Salta och peppra. Låt sjuda ca 8 minuter på låg värme.
  3. Varva grönsaksröran med pastaplattor och imat fraiche. Låt sista lagret vara grönsaksröra. Toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 30 minuter.
  4. Servera med till exempel en grönkålssallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.