Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veggiegryta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En helt ljuvlig gryta med doft av Indien. Vi lovar – alla kommer att gilla den! 9.5 poäng portionen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i mindre bitar. Spola av kikärterna genom durkslag.
  2. Hacka lök, kärna ur och finhacka chilin.
  3. Fräs lök, pressad vitlök, chili och ingefära i olja, häll på tomater och kokosmjölk och koka ca 15 min. Smaka av med salt, svartpeppar, gurkmeja och garam masala.
  4. Tillsätt kikärter och potatis och låt puttra ett par minuter tills de är varma. Strö över hackad koriander.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.