Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vikingakakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Enkla att göra! Kommer inte riktigt ihåg hur många det blir

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Rör ner havregrynen i det smälta smöret. Vispa ägget o sockret pösigt i en annan skål. Ta ytterligare en skål o blanda ihop mjöl o bakpulver. Nu kan man röra ner allt i äggblandningen. Smörj eller använd bakplåtspapper på plåtarna. Klicka genast ut smeten glest med en tesked, ca 10-12 klickar per plåt. Ställ plåten i mitten av ugnen i ca 6-7 min eller tills flarnen fått fin färg. Låt flarnen svalna innan du lossar dem från plåten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.