Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildsvinsterrin

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här 1. Skär karrén, bogen och späcket i små bitar. Blanda noggrant med salt, peppar, muskot, smulat lagerblad, konjak och örtkryddor. Ställ i kylen över natten. 2. Sätt ugnen på 175°C. 3. Grovmal det marinerade köttet och blanda med ägg. 4. Skär sidfläsk och skinka i små bitar. Blanda med färsen. 5. Klä en enlitersform med späck och låt det hänga över kanterna. Fyll formen med färs och vik över späcket. Tillaga i ugnen till en innertemperatur på 70°C ca 1 timme. Låt svalna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.