Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paj med viltsmak av renskav och enbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl och smör. Tillsätt kesella och arbeta ihop degen. Tryck ut i pajform. Nagga med en gaffel. Vila kallt 30 minuter.
  2. Gör fyllning. Bryn renskav i smör. Sära köttet med en gaffel, lägg över i en gryta. Skala och hacka lök och skiva svamp. Fräs i smör och lägg över på köttet.
  3. Hacka skinkan. Tillsätt tillsammans med kryddorna. Strö över mjöl och rör om. Späd med grädden. Koka ca 5 minuter.
  4. Förgrädda pajskalet i 225° 10-15 minuter. Höj värmen till 250°. Lägg i fyllningen. Täck med ost. Grädda 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.