Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärssangria

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här blandas spanska och svenska smaker. Serveras riktigt kall eller med is.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg vinbären i en kastrull och häll på vattnet. Tillsätt kryddorna. Sjud under lock på svag värme i 30 minuter.
  2. Häll i en silställning och låt den rinna av. Mät upp saften i en kastrull och tillsätt socker. Sjud tills sockret löst sig. Skumma av. Låt saften kallna.
  3. Skär apelsinen och citronen i tunna skivor. Repa vinbären. Lägg frukt och bär i en kanna och häll på saft och vin. Garnera gärna med mynta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.