Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitpepparsås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Receptet har jag fått av min arbetskamrat Katarina. En mycket smakrik och god sås som passar till vilken köttbit du än väljer.

Ingredienser

Instruktioner

Låt löken puttra i smör i en kastrull, tillsätt den krossade vitpepparn och buljongtärningarna. Tillsätt crème fraiche och grädden. Låt småkoka till lagom såskonsistens.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnaW1 2 april 2011

    Hej! Creme Fraicheburkar finns i 5 dl och 2,5 dl. Vilken är det som gäller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.