Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vodkakörsbär

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 veckor
Skriv ut

Ät med glass eller använd som bas till en frisk bål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa, skölj och kärna ur körsbären. Koka upp vatten och socker. Låt svalna.
  2. Tillsätt körsbär och vodka. Häll upp på glasburk med lock. Låt stå i minst två veckor.
  3. Om man kärnar ur bären får de en starkare spritsmak.
  4. Förvara kallt och konsumera inom två månader, eftersom alkoholhalten inte är så hög så kan blandningen börja jäsa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.