Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vorshmack

 
Skriv ut

Denna finska köttfärsrätt verkar intressant, ej provat än.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken och tillsätt därefter färsen och låt denna få färg.
  2. Hacka sillen. Blanda ner den hackade sillen samt spadet i färsen. Tillsätt kalvfondskoncentratet alt en söndersmulad buljongtärning.
  3. Låt puttra ca 30 minuter. Rör ner grädden och späd med vatten till en lagom konsistens. Blir färsen för lös, tillsätt ströbröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.