Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wasabisill

 
Skriv ut

En annorlunda sillinläggning som jag gjorde första gången till julen 2008

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och socker och rör tills sockret har löst sig. Låt kallna och tillsätt ättiksprit. Skölj sillen med kallt vatten och torka den med hushållspapper. Skär den i bitar. Skala och skär ingefäran i tunna skivor. Lägg sillen i en burk och blanda med wasabi och ingefära. Låt dra i kylskåpet ca 2 timmar. Häll över lagen och låt stå kallt 2 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.