Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskypinnar

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Aldrig har det varit godare att ta sig en wiskypinne. Omåttligt gott helt enkelt. Ta två.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och honung och slå det sedan över chokladknapparna. Tillsätt smöret och sist whiskyn.
  2. Blanda tryffeln, gärna med hjälp av stavmixer. Lägg plast över tryffeln och låt den bli fastare.
  3. Spritsa sedan ca. 1 cm tjocka stänger. Skär dem i 10 cm långa bitar och rulla dem i smält choklad och innan chokladen hunnit stelna, rullas de även i kakaopulver.
  4. Sikta även kakaopulver över stängerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.