Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Variera korvpytten mer! Här är en variant med wienerkorv.

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga rätten i en stekpanna stor nog att rymma hela rätten, eller använd två mindre stekpannor. Tänk på att grönsaksmängden "krymper" under stekningen. Skär korvarna i slantar. Stek potatis-, morots- och selleritärningar i smör, med löken, under omrörning. Stek 15-20 min tills de är nästan mjuka. Krydda. Tillsätt korvslantar och paprikatärningar. Låt alltsammans fräsa ca 5 min under omrörning. Garnera gärna med kryddgrönt och servera gärna med sallad och HP-sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.