Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtbakelser

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Superläckra att titta på och super goda att äta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i blöt i lite kallt vatten ca 10 min. Krama ur dem och smält dem på lägsta värmen i lite vatten i en tjockbottnad kastrull.
  2. Mixa eller passera bären till en sås och blanda dem med yoghurt i en skål. Smaka av med socker. Tillsätt gelatinet lite i sänder under kraftig vispning. Vispa upp grädden och rör ned.
  3. Slå upp smeten i små vattensköljda engångsglas och ställ dem i kylen tills fromagen stelnat, gärna över natten.
  4. Ta ut bottnar av kakan med ett mått, vänd upp bägarna på bottnarna strax innan serveringen. Garnera bakelserna med frukt och bär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.