Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtdip

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott att dippa grönsaker i som t ex morotsstavar, endivesalladsblad, strimlad bladselleri, paprika och gurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen, låt svalna. Skala och tärna äggen.
  2. Blanda yoghurt, kesella och olja. Pressa vitlöken och rör om i blandningen. Skölj örterna och låt dem torka. Hacka dem sedan. Blanda ner örterna i röran och tillsätt salt, peppar och citronsaft. Lägg till sist ner de hackade äggen, rör om försiktigt och häll upp i en serveringsskål. Garnera med lite grönt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.