Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinikroketter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

...istället för potatisplättar-bullar-kroketter...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa av zucchinin på utsidan.
  2. Skölj av dem och riv dem fint. Lägg dem i ett durkslag och låt rinna av i en timme.
  3. Tillsätt salt. Krama ut så mycket vätska som möjligt ur dem.
  4. Lägg zucchinin i en skål och tillsätt fetaosten, äggen, ströbrödet, persiljan och pepparn och blanda ihop ingredienserna.
  5. Häll i ytterligare ströbröd eller mjöl om smeten inte är tillräckligt fast.
  6. Forma till bullar, rulla i mjöl och fritera i het olja. Låt rinna av på hushållspapper. Serveras rykande varma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.