Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
boz196524 januari 2012
Skrivet av sandraLS den 24 jan 2012
Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
Skulle det finnas spår av de ämnena i kaffet som importeras är jag ganska övertygad om att hälsoskyddsmyndigheterna sätter stopp för det tämligen omedelbart.
alindalinda24 januari 2012
perkulator för hettans skull.
classic franskrost eller lindwalls tricolore.
en skvätt mjölk i.
Amika25 januari 2012
Skrivet av jas65 den 24 jan 2012
Skrivet av Amika den 24 jan 2012
Jag tycker att man får det godaste kaffet om man brygger det i perkulator... SÅ himla gott. Och beroende på vart jag är (vattenkvalitet) så tar jag olika typer av kaffe. Men godast är när jag är hemmavid och blandar två av zoégas sorters bönor och maler dem och sedan brygger kaffet i min perkulator. Perfektion... (L)
Amika du är perfektionist
Ha ha! Jaz65, jag antar att när det kommer till mitt kaffe så är jag lite kräsen. ;)
sandraLS25 januari 2012
Skrivet av boz1965 den 24 jan 2012
Skrivet av sandraLS den 24 jan 2012
Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
Skulle det finnas spår av de ämnena i kaffet som importeras är jag ganska övertygad om att hälsoskyddsmyndigheterna sätter stopp för det tämligen omedelbart.
Det tror jag nog att dom skulle göra :) Jag tänker mest på att det inte är så bra för vår natur med dessa bekämpningsmedel och säkert inte för dom som arbetar på kaffeodlingarna heller.
Erajscha25 januari 2012
Vi köper zoegabönor och maler dem i elektrisk kaffekvarn innan vi brygger kaffe i espressobryggaren. Sen skummar vi mjölk och blandar till latte.
daydreamer26 januari 2012
Jag har perkulator och ett par olika moccabryggare som jag varierar mellan. Jag tror även att det kan finnas en hederlig kaffebryggare i förrådet {dont-know}
Kaffet är oftast Zoegas Skånerost - till perkulatorn och ofta även till moccan faktiskt.
Annars är det oftast Zoegas Espresso della casa eller smaksatt kaffe från Kahls som gäller.
Att mala bönorna själv är verkligen vardagslyx {clap}
Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
Skulle det finnas spår av de ämnena i kaffet som importeras är jag ganska övertygad om att hälsoskyddsmyndigheterna sätter stopp för det tämligen omedelbart.
perkulator för hettans skull.
classic franskrost eller lindwalls tricolore.
en skvätt mjölk i.
Jag tycker att man får det godaste kaffet om man brygger det i perkulator... SÅ himla gott. Och beroende på vart jag är (vattenkvalitet) så tar jag olika typer av kaffe. Men godast är när jag är hemmavid och blandar två av zoégas sorters bönor och maler dem och sedan brygger kaffet i min perkulator. Perfektion... (L)
Amika du är perfektionist
Ha ha! Jaz65, jag antar att när det kommer till mitt kaffe så är jag lite kräsen. ;)
Jag köper alltid ekologiskt kaffe och då Zoega's Hazienda (mörkrost).
Många av världens giftigaste bekämpningsmedel används vid kaffeodling, medel som är förbjudna i EU.
Skulle det finnas spår av de ämnena i kaffet som importeras är jag ganska övertygad om att hälsoskyddsmyndigheterna sätter stopp för det tämligen omedelbart.
Det tror jag nog att dom skulle göra :) Jag tänker mest på att det inte är så bra för vår natur med dessa bekämpningsmedel och säkert inte för dom som arbetar på kaffeodlingarna heller.
Vi köper zoegabönor och maler dem i elektrisk kaffekvarn innan vi brygger kaffe i espressobryggaren. Sen skummar vi mjölk och blandar till latte.
Jag har perkulator och ett par olika moccabryggare som jag varierar mellan. Jag tror även att det kan finnas en hederlig kaffebryggare i förrådet {dont-know}
Kaffet är oftast Zoegas Skånerost - till perkulatorn och ofta även till moccan faktiskt.
Annars är det oftast Zoegas Espresso della casa eller smaksatt kaffe från Kahls som gäller.
Att mala bönorna själv är verkligen vardagslyx {clap}