Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag använder Lätt & Lagom, och sambon använder becel.
Vi har både Bregott och Lätta.Mest blir det att vi använder Bregott.
Det har bara blivit Lätta.
Lätta
Helt klart Milda(Y)
Grön Bregott , alltid. Till färsk potatis eller ett gott bröd Bregott havsalt.
Bregott extrasaltat eller Enilett
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag använder Lätt & Lagom, och sambon använder becel.
Vi har både Bregott och Lätta.Mest blir det att vi använder Bregott.
Det har bara blivit Lätta.
Lätta
Helt klart Milda(Y)
Grön Bregott , alltid.
Till färsk potatis eller ett gott bröd Bregott havsalt.
Bregott extrasaltat eller Enilett