Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad brer du på smörgåsen?

  • Nettie 20 januari 2008

    Jag använder Lätt & Lagom, och sambon använder becel.

  • Okänd 20 januari 2008

    Vi har både Bregott och Lätta.Mest blir det att vi använder Bregott.

  • Aspholme 20 januari 2008

    Det har bara blivit Lätta.

  • Lena 20 januari 2008

    Lätta

  • Amber 20 januari 2008

    Helt klart Milda(Y)

  • lenajeanette 20 januari 2008

    Grön Bregott , alltid.
    Till färsk potatis eller ett gott bröd Bregott havsalt.

  • ikah 20 januari 2008

    Bregott extrasaltat eller Enilett

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.