koka brysselkålen tillsammans med hackad charlottenlök i grädde. Tillsätt lite salt och svartpeppar
ett par pessade vitlöksklyftor och en näve svarta oliver en njutning som ensamrätt eller tillbehör
basellilja30 november 2011
Skrivet av ullaoedman den 21 nov 2011
Brysselkål mums, lättkoka, rulla in i en god färs, stek och servera med gräddsås. T o m maken äter brysselkål då.
Det här ska jag prova- har aldrig hört talas om det förut, men oh vad det lät gott!!{silly}!
carmarino18 februari 2016
Visserligen är det ju några år sedan tråden startades, men här är mitt favoritrecept med brysselkål:
http://www.matklubben.nu/recept/pasta_med_brysselk%E5l_kron%E4rtskocka_och_bacon_128416.html
koka brysselkålen tillsammans med hackad charlottenlök i grädde. Tillsätt lite salt och svartpeppar
ett par pessade vitlöksklyftor och en näve svarta oliver en njutning som ensamrätt eller tillbehör
Brysselkål mums, lättkoka, rulla in i en god färs, stek och servera med gräddsås. T o m maken äter brysselkål då.
Visserligen är det ju några år sedan tråden startades, men här är mitt favoritrecept med brysselkål:
http://www.matklubben.nu/recept/pasta_med_brysselk%E5l_kron%E4rtskocka_och_bacon_128416.html