Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älskar brysselkål..men..till vad??

  • lenaalm 22 november 2011

    koka brysselkålen tillsammans med hackad charlottenlök i grädde. Tillsätt lite salt och svartpeppar
    ett par pessade vitlöksklyftor och en näve svarta oliver en njutning som ensamrätt eller tillbehör

  • basellilja 30 november 2011

    Skrivet av ullaoedman den 21 nov 2011

    Brysselkål mums, lättkoka, rulla in i en god färs, stek och servera med gräddsås. T o m maken äter brysselkål då.
    Det här ska jag prova- har aldrig hört talas om det förut, men oh vad det lät gott!!{silly}!

  • carmarino 18 februari 2016

    Visserligen är det ju några år sedan tråden startades, men här är mitt favoritrecept med brysselkål:
    http://www.matklubben.nu/recept/pasta_med_brysselk%E5l_kron%E4rtskocka_och_bacon_128416.html

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.