Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.
Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.
Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.
http://www.facebook.com/notes/marie-%C3%B6stblom/ingef%C3%A4ra-f%C3%B6r-h%C3%A4lsan/10150128975277893
Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.
http://www.facebook.com/notes/marie-%C3%B6stblom/ingef%C3%A4ra-f%C3%B6r-h%C3%A4lsan/10150128975277893
Bra länk. Skall prova ingefära och gurkmeja, båda är inflammationshämmande. Färsk pepparrot kan också förvaras i frysen och rivas efter behov.