Välkommen LarsDe till MK ,hoppas att du stannar kvar.
Glad Påsk.
Mvh Bitten56
boz196530 mars 2012
@Lars: Jag skulle bli mycket besviken om du gick ur MK. Vi surgubbar behövs ju också här. ;)
Amika30 mars 2012
Klart du inte ska gå ur. :)
Jag tycker mig se att lika snabba som vi är att komma till någons försvar, lika snabba är vi att glömma gammalt groll. :)
Så varmt välkommen hit. :) Och hoppas du får en underbar påsk du med! :)
Mvh
Jonna
Okänd31 mars 2012
Att det blir hett ibland är bara naturligt, vi är ju alla olika individer med olika tankar och ideer om saker och ting. Lite groll kan man ha överseende med tycker jag . Förlåtelse är en stor gåva.{handshake}
Passar även på att önska alla en riktigt Glad Påsk med mycket gott att äta och dricka .<_<
Roskerstin31 mars 2012
LarsDe:
Hej Lars, ja alla är vi ju barn i början, även om man som både du och jag kommit upp i en aktningsvärd ålder. Vill kommentera ditt inlägg vad gäller gästboken:
'En sak jag undrar över är varför det finns en gästbok, om man inte i första hand använder den för att kommentera eller meddela sig med någon av medlemmarna. Denna möjlighet tycks inte vara särskilt populär`.
Som jag har uppfattat det så är gästboken till för en två-vägs-kommunikation, typ om du har en specifik fråga om receptet. Medan kommentarerna till varje enskilt recept är tillgängligt för alla de som tittar in på det enskilda receptet. Och personligen så blir jag ju gladare över en kommentar i det enskilda receptet, då många kan se kommentaren, oavsett om den är positiv eller negativ.
Självklart ska du vara kvar i vår trevliga klubb och jag tillönskar dig en Glad Påsk och alla andra också förstås(H)
M V H
Kerstin
Välkommen LarsDe till MK ,hoppas att du stannar kvar.
Glad Påsk.
Mvh Bitten56
@Lars: Jag skulle bli mycket besviken om du gick ur MK. Vi surgubbar behövs ju också här. ;)
Klart du inte ska gå ur. :)
Jag tycker mig se att lika snabba som vi är att komma till någons försvar, lika snabba är vi att glömma gammalt groll. :)
Så varmt välkommen hit. :) Och hoppas du får en underbar påsk du med! :)
Mvh
Jonna
Att det blir hett ibland är bara naturligt, vi är ju alla olika individer med olika tankar och ideer om saker och ting. Lite groll kan man ha överseende med tycker jag . Förlåtelse är en stor gåva.{handshake}
Passar även på att önska alla en riktigt Glad Påsk med mycket gott att äta och dricka .<_<
LarsDe:
Hej Lars, ja alla är vi ju barn i början, även om man som både du och jag kommit upp i en aktningsvärd ålder. Vill kommentera ditt inlägg vad gäller gästboken:
'En sak jag undrar över är varför det finns en gästbok, om man inte i första hand använder den för att kommentera eller meddela sig med någon av medlemmarna. Denna möjlighet tycks inte vara särskilt populär`.
Som jag har uppfattat det så är gästboken till för en två-vägs-kommunikation, typ om du har en specifik fråga om receptet. Medan kommentarerna till varje enskilt recept är tillgängligt för alla de som tittar in på det enskilda receptet. Och personligen så blir jag ju gladare över en kommentar i det enskilda receptet, då många kan se kommentaren, oavsett om den är positiv eller negativ.
Självklart ska du vara kvar i vår trevliga klubb och jag tillönskar dig en Glad Påsk och alla andra också förstås(H)
M V H
Kerstin