när ni skall baka och använder bakpulver, margarin, socker, blockchoklad, mjöl mm. vad använder ni för märke, är det fazer eller dan sukker- eller är det billigare märken som coop, ica eller euroshopper?
lennali2 januari 2008
En salig blandning, ica, fazer, kungsörnen, dan sukker, men margarinet måste vara MILDA. Har aldrig använt något från euroshopper.
evaldo2 januari 2008
Spelar ingen roll vilket märke.
SaltPeppar2 januari 2008
Smör från ARLA gärna normalsaltat.Socker ,bakpulver spelar inte så stor roll vilket märke det än är.Hatar milda luktar och smakar så äckligt tycker jag:)
styvan3 januari 2008
Det har ingen betydelse för min del....
tilda3 januari 2008
Använder lite allt möjligt, men undviker euroshoppers margarin, och coop extras också för den delen.
De är inte ens värda att kallas margarin.
anluk3 januari 2008
Euroshoppers saker är ok i vissa delar, men använder inte deras margarin..........Annars använder jag allt har ingen betydelse vilket märke det är.....
Suddisen3 januari 2008
Spelar ingen roll för min del
Lilljeppe3 januari 2008
Älskar dansukker. Det märket har superbra saker
farmoringer3 januari 2008
Milda när det gäller margarin och dansukker är också min favorit..
barkis3 januari 2008
Jag har provat alla märken känner ingen skillnad..:p
11 februari 2008
Skrivet av Magica den 2 jan 2008
när ni skall baka och använder bakpulver, margarin, socker, blockchoklad, mjöl mm. vad använder ni för märke, är det fazer eller dan sukker- eller är det billigare märken som coop, ica eller euroshopper?
Naturligtvis använder jag Rumford bakpulver som är det enda bakpulver jag känner till med det kroppsegna saltet kalciumfosfat. (Y):)
tilda22 mars 2008
Är det någon som har lagt märke till hur illa smält margarin luktar?
zonale22 mars 2008
Har gått tillbaka till att använda smör till bakning. Dr Ötkers sortiment som finns bla på Ica tycker jah håller bra kvalitét. Köper äkta vaniljsocker eller vaniljstänger. (Y)
Gnagett22 mars 2008
Använder inte euroshopper, coop eller ica. Milda eller smör, Fazer, äkta vaniljsocker.
Okänd22 mars 2008
Smör,Bregott eller Milda är mina favoriter,köper heller aldrig de billiga sorterna(N)
Och vad det gäller vaniljsocker köper jag oftast Torsleffs Vanila (Vaniljsocker med äkta Bourbonvanilj) Det är en liten grön pappförpackning som Ica har.Den använder jag alltid.(Y)
tina6222 mars 2008
Jag använder riktigt smör när jag bakar och det blir skillnad på smak och smak.
Har gått över till de lite dyrare ingredienserna men tycker att jag får igen det på smaken.
Lindanemon22 mars 2008
Skrivet av Liliane den 22 mar 2008
Smör,Bregott eller Milda är mina favoriter,köper heller aldrig de billiga sorterna(N)
Och vad det gäller vaniljsocker köper jag oftast Torsleffs Vanila (Vaniljsocker med äkta Bourbonvanilj) Det är en liten grön pappförpackning som Ica har.Den använder jag alltid.(Y)
Vilket bra tips!(Y)
Ska titta i min Ica-affär nästa gång jag är där. För just vanijsocker smakar inte alltid så bra...:(
Ketronya23 mars 2008
Det enda jag har krav på är att det ska vara Milda margarin. Annars köper jag det som är billigast. Vet inte riktigt varför det har bara alltid varit så :)
Lotten_J23 mars 2008
Det enda jag undviker är euroshoppers produkter. Annars har jag provat allt från Milda till Coops margariner, coops bakpulver o fazers bakpulver och resultatet blir lika bra vilket jag än använder MEN fyllningen till vetebullar, då vill jag ha riktigt smör, inte margarin, för smakens skull
när ni skall baka och använder bakpulver, margarin, socker, blockchoklad, mjöl mm. vad använder ni för märke, är det fazer eller dan sukker- eller är det billigare märken som coop, ica eller euroshopper?
En salig blandning, ica, fazer, kungsörnen, dan sukker, men margarinet måste vara MILDA. Har aldrig använt något från euroshopper.
Spelar ingen roll vilket märke.
Smör från ARLA gärna normalsaltat.Socker ,bakpulver spelar inte så stor roll vilket märke det än är.Hatar milda luktar och smakar så äckligt tycker jag:)
Det har ingen betydelse för min del....
Använder lite allt möjligt, men undviker euroshoppers margarin, och coop extras också för den delen.
De är inte ens värda att kallas margarin.
Euroshoppers saker är ok i vissa delar, men använder inte deras margarin..........Annars använder jag allt har ingen betydelse vilket märke det är.....
Spelar ingen roll för min del
Älskar dansukker. Det märket har superbra saker
Milda när det gäller margarin och dansukker är också min favorit..
Jag har provat alla märken känner ingen skillnad..:p
när ni skall baka och använder bakpulver, margarin, socker, blockchoklad, mjöl mm. vad använder ni för märke, är det fazer eller dan sukker- eller är det billigare märken som coop, ica eller euroshopper?
Naturligtvis använder jag Rumford bakpulver som är det enda bakpulver jag känner till med det kroppsegna saltet kalciumfosfat. (Y):)
Är det någon som har lagt märke till hur illa smält margarin luktar?
Har gått tillbaka till att använda smör till bakning. Dr Ötkers sortiment som finns bla på Ica tycker jah håller bra kvalitét. Köper äkta vaniljsocker eller vaniljstänger. (Y)
Använder inte euroshopper, coop eller ica. Milda eller smör, Fazer, äkta vaniljsocker.
Smör,Bregott eller Milda är mina favoriter,köper heller aldrig de billiga sorterna(N)
Och vad det gäller vaniljsocker köper jag oftast Torsleffs Vanila (Vaniljsocker med äkta Bourbonvanilj) Det är en liten grön pappförpackning som Ica har.Den använder jag alltid.(Y)
Jag använder riktigt smör när jag bakar och det blir skillnad på smak och smak.
Har gått över till de lite dyrare ingredienserna men tycker att jag får igen det på smaken.
Smör,Bregott eller Milda är mina favoriter,köper heller aldrig de billiga sorterna(N)
Och vad det gäller vaniljsocker köper jag oftast Torsleffs Vanila (Vaniljsocker med äkta Bourbonvanilj) Det är en liten grön pappförpackning som Ica har.Den använder jag alltid.(Y)
Vilket bra tips!(Y)
Ska titta i min Ica-affär nästa gång jag är där. För just vanijsocker smakar inte alltid så bra...:(
Det enda jag har krav på är att det ska vara Milda margarin. Annars köper jag det som är billigast. Vet inte riktigt varför det har bara alltid varit så :)
Det enda jag undviker är euroshoppers produkter. Annars har jag provat allt från Milda till Coops margariner, coops bakpulver o fazers bakpulver och resultatet blir lika bra vilket jag än använder MEN fyllningen till vetebullar, då vill jag ha riktigt smör, inte margarin, för smakens skull