Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

15-minuterskalops.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tar man färska rotsaker så tar det längre tid än 15 minuter.
  2. Hetta upp 1 msk smör i en stekpanna och fräs grönsakerna tills de tinat och mjuknat. Lyft upp dem och torka ur pannan.
  3. Hetta upp resten av smöret och stek köttet hastigt. Smula i buljong, tillsätt vatten, kryddpeppar och redning. Koka upp, lägg i grönsakerna.
  4. Servera med potatis och rödbetor.

Kommentarer (1)

  • monicadanell 17 september 2011

    Hej vilken super god gryta kommer helt klart göra om den ganska snart igen en sol klar 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.