Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smaskens

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i 6-8 bitar. Skal och skiva purjon fint lägg sedan i en smord ugnsform. Lägg fisken på purjon och fördela anjovisfiléerna ovanpå. Blanda anjovisspadet med osten, grädden och kryddorna. Häll blandningen över fisken. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter i 225 grader.
  2. Serveras med kokt potatis. Tomat med lökhack är gott till.

Kommentarer (1)

  • sikaal 2 februari 2010

    Helt okey vardagsmat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.