Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bums-bullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Bullar till morgonkaffet kan man faktiskt baka snabbt. Nog är det allra godast att få dem nygräddade. Fortast går det förstås med pulvermix, men efter det här receptet har man också snabbt och lätt doftande varma bullar på knappa halvtimmen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver, socker och kryddor i en bunke.
  2. Finfördela matfettet med fingrarna och rör till sist i finskuren frukt, russin och ägg blandat med gräddmjölk.
  3. Fördela smeten i pappersformar, pensla med ägg och strö på socker och mandel.
  4. Grädda bullarna ca 10 minuter i 225 grader. Bullarna är godast att äta nygräddade.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.