Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hörsås rådjursgratäng

 
Skriv ut

Detta recept fick min pappa av en fru till en av pappas jaktkamrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en eldfast form, skär sedan köttet i tärningar. Skiva purjolöken och potatisen. Varva kött, lök och potatis.
  2. Peppra, men var försiktig med saltet, då köttet är salt i sig.
  3. Avsluta med potatis i översta lagret.
  4. Lägg margarinklickar på potatisen och häll grädden över.
  5. Tillaga sedan i ugnen cirka 1 timme i 200 grader.
  6. Servera bäst med en grönsallad och en kall öl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.