Instruktioner
Koka upp socker, grädde och sirap. Rör om och sänk sedan plattan och låt småkoka i ca 10 min till 125 grader eller tills kolprovet håller. Rör EJ under koket. Ju vidare kastrull desto snabbare går det.
Ta och dela nougaten till ca 1 cm x 1cm x0.5 cm tjocka bitar. Placera ut knäckformarna på en plåt.
Ta 2 st teskedar och klicka i 1 sked i varje form så snabbt du kan. Hjälp till att skjuta av med den andra.
Ta en liten kniv och ta en bit nougat och placera mitt på kolan, tryck lätt ner.
Låt allt svalna och låt nougaten stelna. Smält cholkaden och droppa en droppe på varje nougatbit.
Ät och njut av ditt julgodis!!
Så konstigt...ändrade en felstavning och alla fina kommentarer och betyg försvann :( Hade i alla fall full pott av stjärnor om nån undrar... :D