- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
God, uppskattad och vegetarisk lasagne.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka löken och bryn den i en djup stekpanna eller wok. Häll i de krossade tomaterna, matlagningsgrädden och ev. tomatpuré. Smaka av med salt.
- Smeta ut LITE sås på botten av formen för att plattorna inte ska brännas fast och lägg sedan 3 plattor på det. Häll på halva burken keso och sedan sås på det. Upprepa en gång. När du lägger på de 3 sista plattorna ska du sedan hälla ut all resterande sås på dem och strö över den rivna osten.
- Gratinera i ca. 30 minuter så den fått fin gyllenbrun färg men ändå inte är hård och knastrig.
- Servera med sallad.
Publicerat den
16 april 2012
Kommentarer
Skriv kommentar
En kanon god lasagne, tack för ett bra recept. En klar femma av oss