Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lingonsorbet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 7 timmar
Skriv ut

äter jag ofta enkelt ocg gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. blanda lingonsylt och vatten i en skål låt den stå i frysen ca 1 timma tills den blivigt lite fryst vispa vitorna till hårt skum vänd ner dem i lingonblandningen frys ytterligare ca 2 timmar rör då och då med en gaffel annars blir sobetten vattnig skeda upp sorbeten i portionsskålar
  2. tips: när mangör sorbet till många personer kan man servera den i en stor skål

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.