Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mahalabi

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En syriansk efterrätt med mariekex botten, vaniljsmet och en nöt- och kokos topping. Enklare efterrätt får man leta efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till smeten. Koka sen upp under omrörning tills blandningen blivit något tjock.
  2. Lägg ut ett lager mariekex i formens botten. Häll över den varma smeten. Strö över kokos och krossade pistagenötter. Ställ in i kylskåp tills smeten stelnat.
  3. Servera med sirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.