Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesroyal toastlåda

 
Matjesroyal toastlåda Matjesroyal toastlåda
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har till midsommar experimenterat med en massa olika matjessill-recept. Detta blev en mycket uppskattad vickning. Enkel och lite jobb.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader och smörj en form ca 20X30 cm Finhacka löken, skär haricots verts i mindre bitar och skiva tomaterna, häll spadet av matjesbitarna. Lägg brödet i formen och täck med tomatskivor som saltas och peppras på. Blanda ihop lök och haricots verts och lägg ovanpå, toppa med sillbitarna. Vispa ihop grädde, ägg, salt och paprikapulver. Häll äggstanningen i formen och placera nederst i ugnen. Grädda i 40-45 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.