Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Familjens favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek potatis och lök i olja i 5 minuter. Tärna aubergine/squash och låt steka med i ytterligare 5 min tills potatisen är mjuk.
  2. Stek kycklingen i en separat panna i olja. Krydda med salt och peppar. Blanda ner i potatis- och grönsaksröran.
  3. Tärna tomater och paprika. Vänd försiktigt ner i pytten samtidigt med fetaosten. Strimla basilikablad över och strö över oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.