Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så gott, så läckert och så enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattorna. Skär rabarbern i cm-stora bitar. Blanda med socker i en kastrull. Låt småputtra tills rabarbern börjar bli mjuk. Låt svalna och blanda sedan med vaniljsocker.
  2. Kavla ut en smördegsplatta till en ruta, ca 16*16cm. Dela rutan till två rektanglar. Gör likadant med den andra smördegsplattan.
  3. Vispa äggulan lätt och pensla smördegen. Fördela rabarberkrämen på varje ruta. Lämna en kant på 1½ cm runtom. Strö över mandeln. Grädda i 225° i ca 10 min eller tills smördegen börjar få färg. Servera med en klick vaniljkesella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.