Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinbärsmarängpaj

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Syrlig, smaskig somrig efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa mjöl, citronskal, ägg och smör/margarin i en matberedare till en deg. Tryck ut degen i en springform (26 cm) och nagga sedan botten. Ställ in formen i kylen i 30 minuter. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sedan sockret, lite åt gången medan du fortsätter att vispa. Blanda sedan i potatismjölet och vänd slutligen ner vinbären försiktigt i marängsmeten. Häll försiktigt ner smeten i formen. Grädda längst ner i ugnen ca 40 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.