Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Succélåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kommer ett recept på en låda som kan vara både förrätt och vickningsrätt. Gissa om den är god !!!!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i krabb- och sparrisspadet, som späds med vatten, sammanlagd vätskemängd 4 dl. Tillsätt salt, curry och smöret och låt riset koka under lock 20-25 min eller den tid som står på rispaketet. Lägg riset i en smord ugnsäker form, fördela sparris och krabba ovanpå och täck med hollandaisesåsen. Sätt in formen i 200 grader i 20 minuter. Servera lådan med sprödvärmda rosenbröd och en knaprig isbergssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.