Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampbiffar

 
Svampbiffar Svampbiffar
Skriv ut

En klassiker i Transsylvansk husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka eller riv (grovt) svamparna. Blanda ströbröd och mjölk, sväll i 10 minuter.
  2. Blanda sedan med färs, ägg, svamp, lök, vitlök, salt, bladpersilja och peppar. Forma till biffar. Stek biffarna i olja (ca 3-4 minuter per sida).
  3. Tillbehör: Valfri kål, kokt potatis, potatisgratäng, potatismos, ris, sås, sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.