Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texasblandning

 
Skriv ut

En torr kryddblandning som används vid grillning istället för marinad. Passar till lamm, fläsk, kalvkött, kyckling eller kalkon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tips: Ett par droppar olja kan tillsättas för att göra kryddblandningen mer pastalik. För att få det bästa resultatet täcker man köttet med blandningen och låter det stå och dra åt sig smakerna i ungefär 1 timme innan tillagning.
  2. Lägg vitlök och senapsfrö i en mortel och stöt. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
  3. Klappa in blandningen på det kött du valt och låt stå en stund. Om det blir kryddblandning över så håller den sig i burk i flera veckor i kylskåp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.