Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Violglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat detta än. Är helt säker på att det är jättegott för de som gillar violsmaken och lakrits fans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker tills de får en vit färg. Vispa grädden för sig. Blanda därefter samman äggsmet, grädde, violessens, hushållsfärg och vit sirap till önskad konsistens. Frys den färdiga glassmeten i två timmar, helst över natten.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Dela därefter kicken i 4 jämnstora bitar och fördela över bakplåtspapper på en ugnssäker form. Grädda i 5 minuter. Ta ut och låt chipsen vila tills de fått en knaprig konsistens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.